Cursuri/Workshopuri

Programul de Educație Parentală Cercul Siguranței

Descriere: Programul de Educație Parentală Cercul Siguranței are ca obiectiv susținerea părinților în înțelegerea lumii emoționale a copilului, în dezvoltarea abilității de a-și gestiona emoțiile proprii și ale copilului și de a susține copilul în dezvoltarea încrederii în propria persoană, precum și susținerea părinților în a transmite copilului iubire necondiționată și conexiune emoțională. Cercul Siguranței (Circle of Security) este un program care are în spate 50 de ani de cercetare condusă de psihologi, bazat pe teoria atașamentului.

Married couple holding hands during family therapy

Prin participarea la acest curs, părinții vor fi pregătiți să:

De asemenea, participanții au oportunitatea de a împărtăși experiențele proprii și de a beneficia de experiențele altor părinți.

Beneficiari:

Părinți, viitori părinți, părinți adoptivi, bunici, îngrijitori, educatori, învățători, asistenți sociali, asistenți maternali.

Mod de desfășurare:

Participarea la o întâlnire săptămânală pe parcursul a 8 săptămâni consecutive. Întâlnirile se realizează online sau fizic în Târgu Mureș. Durata fiecărei întâlniri este de 90 minute. Ședințele se desfășoară în grupe de 8-12 persoane.

Accesarea serviciului:

Pentru a beneficia de acest program, abonați-vă la Newsletter sau urmăriți pagina de Facebook sau Instagram pentru a afla următoarele date de înscriere.

Contacteaza-ma!